Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pasta alla Puttanesca
35min
Fish Stew
45min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Pasta alla Norma
50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Fennel Risotto
35min