![Puttanesca Penne Puttanesca Penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01F2CA3C-DB12-4088-92A1-70D4C6760AA0/Derivates/B6D6B869-6966-43DD-818A-0C84D9B32EA4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1hod. 45min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
White Bean Salad
5 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Fish Stew
45min