Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
TM6 TM5 TM31

Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote

4.8 (10 değerlendirme)

Malzemeler

Cinnamon Panna Cotta

  • 4 gelatine leaves (1.5 g each)
  • 110 g granulated sugar
  • 2 cm cinnamon stick
  • 480 g double cream (around 48 % fat)
  • 250 g whole milk

Apple, Apricot and Ginger Compote

  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 70 g dried apricots, soft
  • 600 g Cox apples, peeled, quartered, cores removed
    veya 600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed
  • 10 g sugar
  • 75 g water
  • 20 g unsalted butter, diced (1 cm)
  • 1 tsp lemon juice

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2361 kJ / 564 kcal
Protein
4.5 g
Karbonhidrat
39.8 g
Yağ
43 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler