Cihazlar ve Aksesuarlar
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Hazırlık 20 dk
Toplam 6sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
4.5 g
Kalori
2361 kJ /
564 kcal
Yağ
43 g
Karbonhidrat
39.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Apple of My Eye
7 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Panna Cotta
6sa 15 dk
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9sa
Pissaladière
1sa 30 dk
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7sa
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 dk
Béarnaise Sauce
20 dk
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11sa 10 dk
Floating Islands
40 dk
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4sa 30 dk
Quenelles with Watercress Sauce
2sa 45 dk
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1sa