Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Forellen
- 50 g trockener Weißwein
- 1 Brötchen, vom Vortag
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Möhre, in Stücken
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken
- 2 - 3 EL gemischte Kräuter, TK
- 4 Forellen, frisch, ausgenommen
- Salz
- Pfeffer
- 60 g Butter
Weinsauce
- 20 g Olivenöl
- 20 g Mehl
- 120 g trockener Weißwein
- 120 g Sahne
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 3 - 4 Stängel Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1772 kJ / 423 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Lammtopf Pichelstein
50min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 godz. 30 min
Fisch-Schaschlik
35min
Reh im Weißkohlmantel
1 godz. 35 min
Zander mit Spinat
30 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Marinierter Fisch
24 Std.
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10 min