Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Starkbier (z.B. Guinness)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 EL Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g weiße Rüben, in Stiften (1 x 3 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Champignons, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 Std.
Rehragout
1h 15min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Hähnchengeschnetzeltes mit Äpfeln
1h
Lamm-Gemüse- Päckchen
1h 30min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1ωρ. 50 λεπτ.
Wildragout
1h 15min
Senfgulasch mit Porree
2 Std.
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min