Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Starkbier (z.B. Guinness)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 EL Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g weiße Rüben, in Stiften (1 x 3 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Champignons, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1u. 20min
Beschwipster Gockel
9h
Hirschragout mit Schokolade
9 Std. 30 Min
Szegediner Hackbraten
1u. 20min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Hühnerfrikassee
1u. 20min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min