Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
veya 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Putenschnitzel mit Kartoffeln und Apfel-Zwiebel-Sauce
1 Std. 10 Min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35min
Lammtopf Pichelstein
50 dk
Forellen des Bischofs
35 dk
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1h 50min
Bröselnudeln mit Backobst
40min
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Ragout
45 dk
Rinderschmortopf
1h 55 min
Gemüse-Nudel-Suppe, Schweinefleischrolle mit Gemüsebeilage, Pudding, Muffins
1 Std. 40 Min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Geflügelfrikadellen mit Mandelsauce
1 Std. 40 Min