Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
veya 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchengeschnetzeltes mit Äpfeln
1h
Möhrencurry mit Hackbällchen
45 dk
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50min
Fleischstrudel
2 godz.
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 dk
Geflügelbratwurst
3 godz. 30 min
Rindergulasch mit Starkbier
1j 15 menit
Hähnchen-Ragout
45 dk
Gefüllte Ente
3h 15min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min