Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Fenchelsamen
- 40 g Paniermehl
- 5 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 1 ½ TL Pfeffer
- 400 g Mett
- 8 Tomaten (à ca.100 g)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g Aubergine, in Stücken (2 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 400 g passierte Tomaten
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Nelken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fleischbällchen in Kräutersauce
45min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 Std.
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 Std. 30 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Ananas-Päckchen
1h
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 godz. 50 min
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40min
Forellen des Bischofs
35min
Frikadellen mit Rahmgemüse
40min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45min