Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Fenchelsamen
- 40 g Paniermehl
- 5 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 1 ½ TL Pfeffer
- 400 g Mett
- 8 Tomaten (à ca.100 g)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g Aubergine, in Stücken (2 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 400 g passierte Tomaten
- 100 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Nelken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1 Std. 45 Min
Essenz von Frühlingsgemüsen mit Kräutercubes
40min
Nudelsalat mit Radicchio und Parmesan-Knusper
35min
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 Min
Kaninchen-Terrine
1 godz. 10 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Krabbencocktail
30min
Gemüse-Eierstich-Suppe
45 Min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 Std.