Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 Matjesfilets
- 250 g Buttermilch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Äpfel, mittelgroß, säuerlich, geviertelt
- 1 Salatgurke, entkernt, in Stücken
- 3 hart gekochte Eier, halbiert
- 450 g Saure Sahne
- 150 g Sahnejoghurt
- 1 TL Salz
- 1 EL Essig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2098 kJ / 501 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Senfeier
1h 5min
Remoulade
10 min
Apfelrotkohl
1h 10min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 godz. 55 min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h