Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1 godz.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 godz.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Graupensuppe
1 godz.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Pichelsteiner Eintopf
1 godz. 10 min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Bouneschlupp (Saarland)
40 min