Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Graupensuppe
1 Std.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Bohneneintopf
40min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Kartoffeleintopf
40min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Bunte Bohnensuppe
50min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 Std.