Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 Std. 45 Min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1h 20 phút
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Bohneneintopf
40 λεπτ.
Fleischklößchen-Suppe
30 Min
Kartoffeleintopf
40 λεπτ.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 Min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Graupensuppe
1h
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h