Erbsen nach Florentiner Art

Erbsen nach Florentiner Art

4.4 47 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Pancetta gewürfelt
    50 g
  • Erbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
    500 g
    500 g Erbsen, TK, fein, aufgetaut
  • Salz
    ½ TL
  • Petersilie gehackt
    1 EL
  • Zucker
    1 gestr. TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 12 g
Kalori 1072 kJ / 257 kcal
Yağ 14 g
Lif 7.6 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...