Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 864.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Pork fillet with mustard
35 Min
Beef and coconut soup
30min
Roast beef and mushroom pizza
1 Std. 40 Min
Zesty avocado with crab
10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 dk
Seafood panzanella
1sa
Citrus seafood salad
1sa