Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 864.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cream of mushroom soup
20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Mango pudding
12h 15min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Cabbage rolls
1h 50 min
Hearty seafood chowder
45min
Anise-cured salmon
14h 10min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Seafood and corn chowder
40 min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min