Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 864.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Hearty seafood chowder
1h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Hearty seafood chowder
45 min
Seafood panzanella
1h
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Crab linguine
30 min