Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water, for soaking salmon skin
- 100 g rock salt, plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon, zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower, broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower, broken into florets
- 2 pinches salt, to taste
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, zest only, finely grated, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 4990.3 kJ / 1188.1 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Karbonhidrat
- 18.2 g
- Yağ
- 108.1 g
- Doymuş Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 5239.5 mg
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 menit
Scallops with pea purée
25min
Gougères
55min
Chocolate salted caramel petit fours
7hod. 10min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30 min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30 min
Béarnaise sauce
10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min
Sardines in parcels with green bean salad
Ninguna valoración
Rosewater madeleines
30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Crème brûlée
7 Std.