Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Karbonhidrat
- 72.8 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 1542.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean barbecue chicken with rice
45 dk
Curry laksa
45 dk
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Pork ribs with black bean sauce
2sa
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 dk
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 dk