Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 631 mg
Alternatif tarifler
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Sunday lamb roast
1h 55min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Steamed fish with green mash
50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min