Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 631 mg
Alternatif tarifler
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Simple steamed salmon
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Zucchini lasagne
1h 30 min
Chicken chasseur
1h 50 min
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40 min
Salmon niçoise salad
35min