Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 631 mg
Alternatif tarifler
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Simple steamed salmon
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Steamed salmon with broccoli pesto
25min