Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La mousse au tarama
- 1 c. à café de baies roses
- 1 bouquet d'aneth frais
- 250 g de tarama
- 100 g de fromage à tartiner nature, type St-Moret®
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Bouchées chèvre-raisin
1j
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Eclairs au foie gras
3sa 15 dk
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 Std. 5 Min
Miroir à la framboise
15 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3sa 15 dk
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 godz. 45 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min