Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Protein
- 113.7 g
- Karbonhidrat
- 350.2 g
- Yağ
- 124.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.6 g
- Lif
- 61.4 g
- Sodyum
- 4216.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feta, spinach and potato frittata
1hod.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1hod.
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1sa 50 dk
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min
Filo spinach slice
55min
Mixed tomato and labne salad
24sa 20 dk
Warm Mediterranean couscous salad
30 min