Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Protein
- 113.7 g
- Karbonhidrat
- 350.2 g
- Yağ
- 124.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.6 g
- Lif
- 61.4 g
- Sodyum
- 4216.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick veggie pasta salad
30 min
Vegetable chilli
50 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Filo spinach slice
55 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h