Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetarian Beehoon
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
5 portions
Malzemeler
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
755.8 mg
Protein
4.6 g
Kalori
2395 kJ /
572.4 kcal
Yağ
15.3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Karbonhidrat
106 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We Celebrate our Uniqueness
19 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Char Kway Teow
25 dk
Hainanese Chicken Rice
4sa 5 dk
Couscous with Lamb and Vegetables
Değerlendirme yok
Sliced Fish Tofu Soup
2sa 10 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 dk
Pork Ball Soup With Cabbage
40 dk
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 dk
Cereal Prawns
30 dk
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 dk
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1sa