Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g minced meat (pork or chicken)
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp cooking oil
- 600 g firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, dark roasted
- 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 654 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Soy milk
24h 30min
Yam Rice
45min
Mapo tofu
15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Homemade Soy Milk
35min
Teochew Seafood Porridge
45min