Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g minced meat (pork or chicken)
- 100 g caster sugar
-
½
tbsp honey
veya ½ tbsp maltose syrup - 20 g Sichuan mala chilli powder, adjust to taste
- 40 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- some cooking oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 177 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 109 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Char siew sauce
10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min