Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (isteğe bağlı)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 732 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Braised pork belly
55 min
Yam Rice
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min