Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pork belly, with skin, cut in strips (3 cm width)
- 700 g water
- 2 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp first draw soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 4 stalks spring onions, white part only, cut in 5 cm length
- 20 g garlic cloves
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 150 g shallots
- 20 g lump sugar
- 60 g Chinese rose essence wine (mei gui lu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2849 kJ / 681 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised pork belly
55 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min