Cihazlar ve Aksesuarlar
Stewed Pork Belly With Rose Wine
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
8 portions
Malzemeler
-
pork belly, with skin cut in strips (3 cm width)1000 g
-
water700 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
first draw soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
spring onions white part only, cut in 5 cm length4 stalks
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
shallots150 g
-
lump sugar20 g
-
Chinese rose essence wine (mei gui lu)60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
12 g
Kalori
2849 kJ /
681 kcal
Yağ
66 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
23 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Oriental Pork Dishes
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pineapple Pork Ribs
1sa 10 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Braised pork belly
55 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 dk
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Salted Chicken
5sa 10 dk
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2sa 25 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk