Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 foglie di cavolo verza sbollentate (vedere consiglio)
- 12 fettine di petto di pollo sottili
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 40 g di uvetta sultanina, ammolata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 100 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Sformatini di verdure
50 Min
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Spiedini di pollo, zucchine e patate viola
50 Min
Fagottini verdi al vapore
45 min
Polenta bianca con carciofi
1 godz. 30 min
Crêpes ai gamberi e crescione
1 godz. 30 min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 Std. 15 Min
Favata sarda
1 Std.
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 godz. 30 min