Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà alla cappuccina
55 min.
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Seppie in zimino
40 min.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min.
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min