Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Carpaccio with Burrata
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (isteğe bağlı)2 Tbsp
-
pecan nuts (isteğe bağlı) roughly chopped2 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
436.8 mg
Protein
9.1 g
Kalori
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Yağ
24.7 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
12.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Festive Camembert Wreath
1sa 50 dk
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 dk
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 dk
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 dk
Thai Cucumber Salad
15 dk
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 dk
Buckwheat and Asparagus Risotto
2sa
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 dk
Egg and Onion
25 dk
Maple-glazed Carrots
45 dk
Tomato Soup with Burrata
35 dk
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 dk