Cihazlar ve Aksesuarlar
Spiralized vegetable crust pizza
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1059.9 mg
Protein
11.7 g
Kalori
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Yağ
31.3 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
7.1 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spiralize - Autumn/Winter
16 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 dk
Spaghetti Carbonara
40 dk
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 dk
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 dk
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1sa 20 dk
Glazed Lemon Muffins
1sa
Banana Nut Bliss Cookies
25 dk
Coconut Cream Pie
4sa 50 dk
Tomato Basil Pasta
45 dk
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2sa
Pumpkin Scones
25 dk
Loaded Potato Soup
30 dk