Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
- 1 ½ tsp salt
- 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
- 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. penne)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
- 1 garlic clove (see Tips)
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 1 tbsp lemon juice (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1677.1 kJ / 399.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 935.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cream of tomato soup
25 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Mushroom risotto
30 min
Lemon cake
2h
Frozen fruit sorbet
10min
Mashed potatoes
40 min
Potato cakes
45 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Rice salad
1h
Vegetable soup
35 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min