Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 250 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre mou, en morceaux
- 2 c. à café bombées de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 561 kJ / 132 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Petits pains aux raisins
24h
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pain au yaourt
1h 50 min
Pain ciabatta
3h 45min
Pain Cocotte
3sa
Brioche parisienne
24h
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min