Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 250 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre mou, en morceaux
- 2 c. à café bombées de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 561 kJ / 132 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Baguette tradition et baguette épi
5sa 15 dk
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5 min
Pain de seigle
5h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain cocotte
2h 20min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Pain complet
5h
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Pain de campagne
4h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain au yaourt
1hod. 50min