Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache à la liqueur
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de beurre doux
- 20 g de liqueur d'amande, type Amaretto
L'enrobage chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 442 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles au caramel
13h
Pâte feuilletée express
2h
Petits chocolats
3h 20min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Sel aromatisé à la sauge
5 min
Liqueur kiba
30min
Ananas givré à la sauge
12h
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Fruits déguisés
45min
Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté
45min
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Préfou de la mer
2h