Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La gelée de griotte
- 25 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 300 g de griottes surgelées
La dacquoise à la pistache
- 170 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 40 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 50 g d'amandes en poudre
- 3 blancs d'œufs
Le crémeux à la pistache
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 100 g de pâte de pistache
- 4 jaunes d'œufs
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
La finition
- 70 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 300 g de griottes surgelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1766.5 kJ / 422.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 57.4 g
- Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux fraises
6h 25min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Tarte pascale aux fruits rouges
1 godz. 25 min
Bavarois litchis-framboises
4h
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Opéra
24 Std.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30 min
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.