Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 4 gros œufs (63-73 g)
- 1 botte d'asperges vertes
- 30 g de beurre
- 3 poignées de pousses d'épinards
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pot de brisures de truffe noire, 2 c. à soupe d'huile et quelques brisures
- quelques feuilles de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3377 kJ / 819 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 84 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Chou-fleur rôti, crème de burrata et mousseline aux agrumes
1 Std. 15 Min
Brochettes au chorizo (Pinchitos a lo Pobre)
50min
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50min
Tartare de champignons
35 Min
Nouilles de courgettes épicées
Değerlendirme yok
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Keftas au four
1h 20min
Soupe de panais aux oignons caramélisés
55min
Œuf poché sauce poulette
35 Min