Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
veya 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1420 kJ / 338 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
Alternatif tarifler
Risotto aux asperges et petits pois
40 menit
Morue à la méditerranéenne
1j 25 menit
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Değerlendirme yok
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 godz. 50 min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Bricks de pommes de terre au thon et à la coriandre
1hod. 10min
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Tarte aux oignons et tapenade
1hod. 10min
Côtes de veau à la provençale
30 menit
Blanquette de veau et ses petits légumes
1hod.
Aïoli
10 Min