Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Karbonhidrat
- 85.3 g
- Yağ
- 43.6 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1130.7 mg
Alternatif tarifler
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 Min
Chicken laksa
30 Min
Tandoori chicken pizza
1hod. 30min
Honey Butter Biscuits
35 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1小时 35 分钟
Indonesian red spice paste
45 Min
Lime and ginger dressing
30 Min
Tomato Chutney
20 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Chilli with corn bread
50 Min