Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Karbonhidrat
- 85.3 g
- Yağ
- 43.6 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1130.7 mg
Alternatif tarifler
No fail mash potato
20min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Indonesian white spice paste
35 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Tomato Chutney
20min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40min