Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken Satay
- 600 g chicken leg meat, skinless, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 60 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g toasted peanuts (see tip)
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g fresh red curly chillies, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 65 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 10 g sugar
- 5 fresh kaffir lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp chicken stock powder
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g crispy fried shallots
- 3 limau lime, juice only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4471 kJ / 1069 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 69 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 3286 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Custard horns
1h 45min
Indonesian white spice paste
35min
Chicken stock powder
6h 35 min
Sarsi Cordial
50min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Indonesian yellow spice paste
40min
Cooking White Rice
25min
Steamed Siew Mai
5u.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h