Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g garlic clove
- 100 g eschalot
- 100 g candlenuts, toasted
- 100 g lemongrass, cut into thin slices
- 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 50 g fresh galangal, cut into thin slices
- 40 g fresh turmeric, cut into pieces
- 125 g vegetable oil
- 125 g water
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 9682 kJ / 2314.1 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 133.6 g
- Yağ
- 204 g
- Doymuş Yağ
- 31.1 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 1950.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1sa 25 dk
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1j 45 menit
Indonesian green spice paste
40 dk
Indonesian red spice paste
45 dk
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Beef Rendang
1sa 35 dk
Madurese chicken satay
1h 30 min
Indonesian white spice paste
35 dk
Pizza in Bianco
1h 20min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h