Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g garlic clove
- 100 g eschalot
- 100 g candlenuts, toasted
- 100 g lemongrass, cut into thin slices
- 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 50 g fresh galangal, cut into thin slices
- 40 g fresh turmeric, cut into pieces
- 125 g vegetable oil
- 125 g water
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 9682 kJ / 2314.1 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 133.6 g
- Yağ
- 204 g
- Doymuş Yağ
- 31.1 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 1950.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Beef Rendang
1sa 35 dk
Indonesian white spice paste
35 min
Madurese chicken satay
1sa 30 dk
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Indonesian red spice paste
45 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1sa 45 dk
Lamb biryani with vegetable curry
1sa 30 dk
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 分钟
Sticky pork belly with jasmine rice
1sa