Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- ½ tsp ground star anise
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 500 g coconut milk
- 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
- 20 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
- 4 fresh salam leaves
- 7 fresh kaffir lime leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7823 kJ / 1870 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 194 g
- Doymuş Yağ
- 105 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 644 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tropical mocktail
10 Min
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Chicken Paste Cakes
50min
Balinese Betutu Chicken
5u. 35min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50min
Lemonade
10 Min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 10 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Cloudy apple juice
10 Min
Vitamin Juice
10 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Butterscotch sauce
10 Min