Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 60.9 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1658.8 mg
Alternatif tarifler
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Sticky sesame chicken
40 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2hod.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1hod. 30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min