Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 60.9 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1658.8 mg
Alternatif tarifler
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Creamy beef curry
1h 15min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30 min
Korean fried chicken
4 godz.
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Sticky pork belly with jasmine rice
1h