Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 60.9 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1658.8 mg
Alternatif tarifler
Creamy chicken curry and rice
45 min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Creamy beef curry
1h 15 min
Korean fried chicken
4h
Sticky sesame chicken
40 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Korean pickled potato salad
25sa 10 dk
Chicken teriyaki
20min
Krispy fried chicken
25 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min