Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 154.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Beef cheek Bourguignon
5sa 25 dk
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min