Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 154.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mashed potatoes for two
30 Min
Jasmine rice
40min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2sa 20 dk
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous vide scrambled eggs
35 Min
Silky sweet potato mash
25 Min
Poached Eggs
25 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min