Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protein
- 155.4 g
- Karbonhidrat
- 173.3 g
- Yağ
- 68.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 24.3 g
- Sodyum
- 2325.9 mg
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Prawn stir-fry
25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Chilli lime sauce
5min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Steamed Chinese greens
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min