Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protein
- 155.4 g
- Karbonhidrat
- 173.3 g
- Yağ
- 68.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 24.3 g
- Sodyum
- 2325.9 mg
Alternatif tarifler
Larb (spicy minced chicken salad)
40 dk
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Chinese greens with XO sauce
1u. 50min
Miso chicken and rice
1sa 30 dk
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 dk
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50 phút
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1sa 30 dk
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 dk
Coconut turmeric fish curry
40 dk