Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional gravy
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
12 portions
Malzemeler
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
88 mg
Protein
0.7 g
Kalori
167.8 kJ /
40 kcal
Yağ
2.6 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
2.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sauces and Marinades
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Mushroom sauce
20 min
Satay sauce
15 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Diane sauce
20 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Hokey pokey ice cream
28 godz. 25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min