Cihazlar ve Aksesuarlar
Rosemary and eschalot gravy
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
300 g
Malzemeler
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 300 g
Sodyum
798.5 mg
Protein
13.5 g
Kalori
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Yağ
54.9 g
Lif
16.2 g
Doymuş Yağ
27.7 g
Karbonhidrat
88 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Everyday cooking for Thermomix families
114 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Café de Paris butter
25 dk
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7sa 25 dk
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4sa 25 dk
Peppercorn sauce
20 dk
Traditional gravy
25 dk
Guinness beef pies
2sa 15 dk
Simple gluten free herb gravy
20 dk
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 dk
Retro prawn cocktail
20 dk
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14sa
Diane sauce
20 dk
Traditional cocktail sauce
5 dk