Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 30.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1913.8 mg
Alternatif tarifler
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Simple gluten free herb gravy
20min
Tartare sauce
10min
Brandy butter
10min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Peppercorn sauce
20min
Mushroom sauce
20min
Cranberry bacon stuffing
10min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3u. 15min
Traditional gravy
25min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3u. 15min
Diane sauce
20min