Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 30.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1913.8 mg
Alternatif tarifler
Tartare sauce
10min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Garlic and herb butter
10min
Cauliflower gratin
1 Std.
Peppercorn sauce
20min
Traditional cocktail sauce
5min
Diane sauce
20min
Mushroom sauce
20min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Traditional gravy
25min