Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 30.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1913.8 mg
Alternatif tarifler
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Traditional gravy
25min
Traditional cocktail sauce
5min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Mushroom sauce
20 min