Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 leek, white part only, cut into pieces (approx. 200 g)
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 20 g butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 green apples, unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 40 gram
- Kalori
- 137 kJ / 33 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 73.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick beetroot relish
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Mushroom risotto
30 Min
Red onion relish
50min
Beetroot salad
10 Min
Basil pesto
10 Min
Brandy cream
15 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min