Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tuorli
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 30 g di cipolla bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di prosciutto cotto a listarelle (1 cm)
-
400
g di piselli freschi
veya 400 g di piselli surgelati - 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di bulgur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1 godz. 10 min
Minestra a crudo
30min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 godz.
Minestrone d'orzo
1 godz.
Zuppa di ceci e polpettine
50 min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 godz.
Minestra di patate
50 min