Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
veya 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
veya 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo con salsa al curry
50 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 min
Gulash tirolese
1hod. 30min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 godz. 40 min
Maiale in agrodolce
45 Min
Manzo alla Stroganoff
1 godz.
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 Std. 25 Min