Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
- 100 g shallots, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 100 g leek, white part only, cut in pieces
- 20 - 30 g fresh ginger, peeled (isteğe bağlı)
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 350 g frozen green peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli florets
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Gambas
10 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Borscht
50min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min