Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g whole milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g onions, cut in halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 80 g leeks, cut in slices (1 cm)
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
veya 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g cream, 30% fat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Değerlendirme yok
Asparagus cream soup
30 Min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Artichokes Romana
50 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Borscht
50 Min
Cabbage soup
50 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min