Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 656.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Değerlendirme yok
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 Std. 20 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Değerlendirme yok
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Marmalade Margarita
5 Min
Porcini Mushroom Risotto
35 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min