Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 656.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Değerlendirme yok
Pil pil sauce
5 Min
Rhubarb and Strawberry Juice
45 min
Mango Sorbet
5 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 Std. 20 Min