Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tapenade
- 15 g salsa
- 100 g azeitona verde s/ caroço
- 2 filetes de anchova em óleo, escorridos
- 1 dente de alho
- 20 g alcaparras em conserva
- ½ limão, só o sumo
- 80 g azeite
Massa
- 600 g amêijoas
- 3 c. chá de sal
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 400 g massa tipo concha
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 30 g cerveja
- 5 vieiras
- Aneto q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4025.5 kJ / 962.1 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 93.6 g
- Yağ
- 37.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 3800.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1h 5min
Gressinos de parmesão e ervas aromáticas
Değerlendirme yok
Patê de salmão
10min
Patê de fígado
25min
Cavala à tanoeiro - TM31
50min
Cocktail rosa
5min
Risoto de borrego com couve-flor e pão picante
Değerlendirme yok
Ginzen de morango
1h 15min
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1sa 10 dk
Cogumelos recheados
35min
Paella de orzo e mexilhões
55min
Spaghettini com mexilhão e molho arrabiata
30min