Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar e cozer
- 4 dentes de alho
- 30 g salsa
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- 100 g tomate seco, em azeite escorrido
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1905 kJ / 546 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Truta em sous-vide com puré de feijão e legumes crocantes
Değerlendirme yok
Tarte grega
40 Min
Mousse de maracujá e gengibre
8h 15 min
Bolos da Morávia
Değerlendirme yok
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Mousse de avelã
2 Std. 15 Min
Pudim de peixe da avó Titão
2óra 30p
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2óra 30p
Salada de orzo com camarão
45 min
Pudim abade de Priscos
2 Std. 15 Min
Leite-creme conventual
15 Min
Bolinhos de cavala
30 Min