Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les ravioles
- 1 citron vert non traité
- 2 noix de saint-jacques
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 2 galettes de riz
- 1 c. à café d'huile de tournesol
Le bouillon
- 80 g d'oignons
- 30 g de gingembre frais
- 1 piment rouge, épépiné
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 70 g de mirin
- 10 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce de soja
- 150 g d'eau
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de coriandre fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1150 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 godz.
Bar au beurre de groseilles
55min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 godz.
Bar farci à l'oseille
1h 10min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Bar en croûte de fruits secs
45 min
Risotto lotte et lard
50 min
Agneau farci aux légumes et fruits secs
3h 15min