Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'amandes émondées
- 1000 g de tomates très mûres, coupées en deux ou quatre
- 2 têtes d'ail entières, non épluchées
- 1 poivron rouge, coupé en morceaux
- 120 g d'huile d'olive
- 1 tranche de pain, frite dans l'huile d'olive et coupée en morceaux
- 8 filets d'anchois au sel
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 100 g de vinaigre de Banyuls
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bouteille
- Kalori
- 8750 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 172 g
- Lif
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Cotriade
1 Std.
Purée de pois mange-tout
35 Min
Sauce orange-curry
10 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Sabayon au citron
15 Min
Moussaka
1 Std. 45 Min
Pâté périgourdin
48 Std.
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 Min