Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 150 g de céleri branche, coupé en tronçons
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel marin gris, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de thym frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 101 kJ / 23 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage de carottes aux fanes
40 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 Min
Soupe complète végétarienne
30min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24 Std.
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Soupe légère aux légumes
20 Min
Potage au poireau
30min
Velouté butternut-poivron rouge
30min